Home


Welkom op de site van Autobedrijf MARCOSMINIS.  DEZE PAGINA IS STERK VEROUDERD EN NIET MEER UP TO DATE. iK PROBEER HIER VERANDERING IN TE BRENGEN!

MARCOSMINIS is een autobedrijf waar u terecht kunt voor APK, reparatie, onderhoud, lichte schade's etc. van ieder merk auto of aanhanger.
Gespecialiseerd ben ik in de classic Mini. Daar ben ik vanaf m'n 17e jaar al door gefascineerd en heb in de loop der jaren veel ervaring met dit super wagentje opgebouwd.

In m'n magazijn liggen veel slijtagedelen, rubbers, plaatwerk, etc. voor classic mini's. Mocht ik iets niet hebben dan kan ik dat uiteraard bestellen en zo spoedig mogelijk leveren. Andere mini onderdelen als chromewerk, velgen, banden en accessoires zijn leverbaar.

Een webshop heb ik niet. Het contact met de klanten vind ik belangrijk, er kan dan ook een stukje advies bij een onderdeel gegeven worden en de klant bestelt geen verkeerde onderdelen.

Heeft u een classic mini en zoekt u onderdelen? Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs bij MARCOSMINIS in Ermelo (doe wel even een belletje, zodat u niet voor een gesloten deur komt!).
Ook voor de NEW MINI verkoop ik enkele accesoires: Roestvrijstalen verstralers, bevestigingsbeugels, dakstickers, etc. 


Momenteel  
                  te koop: Mini Silverstone! Kleur zwart.VERKOCHT
                  te koop: Mini Cooper bouwjaar 2000 VERKOCHT
Kijk op de tweedehands pagina voor  alle foto's!